- GESCHIEDENIS -

Kugelmetperen is een dochter van NLSites....

Op 14 oktober 2007 organiseerde JMW een 'babyboom dag'. Een dag waarop babyboomers met Joodse achtergrond zich op de toekomst konden oriënteren. Op een prikbord hing een oproep van iemand die een idee had voor een website. Of er iemand was die daar aan mee wilde werken. Ik liet een bericht achter en na verloop van tijd nam Eva Elbaum contact met mij op. Het idee van Eva was een soort Joodse Marktplaats.

Haar idee en bevlogenheid spraken me wel aan en eerder door mij gemaakte websites ( Zie o.a. NSites.nl ) overtuigden Eva. We hebben nog wat heen en weer gemaild, en toen is Eva een avondje bij ons op bezoek geweest. Het klikte meteen en we zijn aan het brainstormen gegaan over de opzet.

We discussieerden over verschillende mogelijkheden voor een naam, en uiteindelijk kwam Renée, mijn echtgenote, met de perfecte naam. Vandaag (4 augustus 2008) hebben we twee namen geregistreedr. Omdat Renée KugelMetPeren.nl had bedacht staat die op mijn naam geregistreerd. Helaas is de samenwerking vroegtijdig gestopt. Eva en ik bleken toch niet op één lijn te zitten. We hebben besloten ieder ons eigen weg te gaan.

Eva gaat door met haar idee en ik ga een ander soortige site opzetten. Momenteel denk ik aan een website waar Joods gerelateerde informatie en links te vinden zijn. Misschien hebben anderen nog ideeën? Reacties zijn welkom!

Ik ben via e-mail te bereiken door te klikken op MailMeOpKugelMetPeren
Reacties, adviezen, tips, vragen, alles is welkom! Uiteraard krijg je altijd antwoord!

De webmaster